Waarom ZweetCoach?

Ik heb ZweetCoach opgezet omdat ik mensen wil helpen meer te sporten, gezonder te eten en gelukkiger te leven!

Tijdens mijn Bachelor en Master heb ik gewerkt als sportinstructeur, waarbij ik de positieve effecten van gezonde voeding en regelmatig sporten aan den lijve heb ondervonden. Medestudenten die wat minder bezig waren met voeding en sport, zaten lusteloos in de collegezaal en ervaarden veel stress, terwijl ik de stress er af trainde op werk en opgewekt naar college ging.

Na het afronden van mijn Master, ben ik afgeweken van het pad wat voor mij lag: een carrière in de wereld van neurobiologisch onderzoek. Alhoewel ik een passie heb voor neurobiologie, was ik niet gelukkig in deze wereld en zag ik om me heen vele medestudenten richting een burn-out gaan. Het was tijd voor iets anders…

zweetcoach joost diploma
Zweetcoach voeding sport leefstijl

Zo heb ik besloten om naar Spanje te verhuizen, waar ik (zonder de Nederlandse maatschappelijke druk) geleerd heb waar ik gelukkig van wordt. Sporten aan de kustlijn onder de Spaanse zon en vele markten afgaan voor de lekkerste groenten en fruit, waren naast werken bij een tour-bedrijf dagelijkse kost. Na een tijdje genieten ben ik gaan nadenken, hoe ik mijn liefdes voor sport en voeding, kan combineren met mijn studie.

Zo ben ik op ZweetCoach gekomen, een combinatie van alles waar ik ontzettend veel passie voor heb. Mijn kennis over het menselijk lichaam, het brein, emoties en allerlei biologische processen, in combinatie met mijn ervaring in de sportwereld en voedingssector, komen allemaal samen in Zweet (eet – weet – zweet).

 

Ik wil samen met jullie lekker sporten en de positieve effecten hiervan laten zien, ik wil jullie laten proeven wat de invloed is van voeding op je lichaam en ik wil jullie kennis over de biologische processen achter stress en geluk bij brengen. Dit alles zodat we samen op weg gaan naar een gezond en gelukkig leven.

 

Zweetcoach voeding sport leefstijl (10)

Wat bied ik aan via zweetcoach

Onderstaand is een omschrijving te vinden van de verschillende pakketten in sportlessen, privé coaching en persoonlijk voedingsadvies bij ZweetCoach. Voor meer informatie check de eet, weet en zweet pagina’s of neem contact op met mij!

Eetpakketten

zwEetpakketten

Chat openen
1
Hallo! Kan ik je ergens mee helpen?