Zweetcoach

live Online sportlessen & personal training

Zweetcoach

live Online sportlessen via zoom

De groepslessen

Bij ZweetCoach geef ik vier keer per week online sportlessen via zoom: Power, Aerobics, HIIT express & Pilates. Deze lessen hebben twee maanden lang hetzelfde format zodat we kunnen wennen aan de bewegingen en groeien in wat ons lichaam aan kan! Na deze tijd, verander ik de workouts waardoor we ons lichaam blijven uitdagen!

Maandag

Een kickstart van je week met de kickfit en core training op maandagochtend! Het eerste half uur boksen we tot we zweten. Voor de liefhebber nog een half uurtje extra core!

Woensdag

Op woensdag werken we aan de spieren! Een uur focussen we op kracht met gewichtjes in de full body power training. Elk nummer komt een andere spiergroep aan bod!

Vrijdag

Nog even losgaan voor het weekend? Dat kan met de core training waarbij we de buik en rugspieren aan het werk zetten. Niet genoeg aan een half uur? Sluit aan bij de kickfit!

Zondag

De les gemaakt voor zondag. Op een rustig tempo focussen we op kracht, techniek, balans, flexibiliteit en ademhaling in de pilates. Een goede afsluiter van de week!

Kickfit

De les waarbij we elementen uit Muay Thai, Capoeira, kickboxing, etc. om binnen no time te zweten! Een full body workout gefocust op kracht & conditie.

Aerobics

De les waarbij we alle ruimte die we hebben gaan gebruiken. We vliegen van voor naar achter, van links naar rechts in deze cardio class!

ZweetPakket

Kies hoe jij wilt sporten, losse lessen, een 10 ritten kaart of een maand abonnement!

€ 5,-

per les

Voor wanneer een uurtje zweten genoeg is

€ 40,-

voor 10 lessen

Voor tien keer zoveel zweten

€ 35,-

per maand

Voor een hele maand vol zweetplezier + prerecorded workouts!

personal training

Wil jij liever persoonlijke lessen, of een persoonlijk trainingsschema waar je zelf mee aan de slag kan, check dan onderstaande opties!

€ 80,-

persoonlijk voedings- & sportadvies

Persoonlijk trainingsschema + voedingsadvies

€ 35,-

persoonlijk trainingsschema

Persoonlijk trainingsschema (8 weken)

€ 35,-

prive training

Privé trainingssessie (1 uur)

Bedrijven & grote groepen

Ben jij geïnteresseerd om te komen zweten met je bedrijf of met een grote groep? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!

Wat houden de pakketten in?

Onderstaand is een omschrijving te vinden van de verschillende zweetpakketten bij ZweetCoach.

Groepslessen

Personal training

friends with benefits

Breng een nieuw lid aan en krijg zelf een gratis sportles!

Zweetrooster

Check welke Sportlessen jij mee wilt doen en hoe intens deze zijn!

Kickfit

Maandag 9:00 - 9:30 Vrijdag 9:30 - 10:00

fast cardio

zweetcoach zweet sportles

Core training

Maandag 9:30 - 10:00 Vrijdag 9:00 - 9:30

Power abs

zweetcoach sportles zweet

Full body power

Woensdag 19:30 - 20:30

muscle strength

zweetcoach sportles zweet

Pilates

Zondag 10:00 - 11:00

Power, balance & stretch

Zweetcoach sportles zweet

Maandag

19:30 - 20:30

Power

zweetcoach sportles zweet

Woensdag

19:30 - 20:30

Kickfit

zweetcoach sportles zweet

Zondag

10:00 - 11:00

Pilates

Zweetcoach sportles zweet

Prerecorded workouts

Exclusief voor maand abonnees

Vanaf nu krijg je bij het afsluiten van een Maandabonnement toegang tot een exclusieve instagram pagina met offline workouts!
 
Wil jij graag een maandabonnement, maar kan je niet elke week 3 live lessen meedoen? Geen probleem! Je kan je vanaf nu helemaal verloren Zweten in de extra workouts te vinden op mijn exclusieve zweetcoach account op instagram.
 
Bij het afsluiten van een maand zweten, krijg je een uitnodiging om deze pagina te volgen, waarmee je (zolang je abonnement loopt) naast online live workouts ook online pre-recorded workouts kan doen!
 
Meer Zweten voor minder Geld, lekker toch!?
telefoon zweetcoach instagram

wat anderen zeggen

Persoonlijke aandacht

Het fijne aan Zweetcoach is dat Joost elke les ook persoonlijke aandacht geeft. Af en toe een reactie toegespitst op de persoon, met wat beter kan of juist dat je goed bezig bent. Werkt heel motiverend!

Thaïs – volger van een Maand Zweten

Ik hoop nog veel lessen te kunnen volgen

De lessen zijn altijd leuk en met duidelijke uitleg. Smalle pushups zijn niet mijn favorite beweging, maar ik doe ze wel mee! Ik denk dat ik de oudste deelnemer ben. Ik hoop nog veel lessen te kunnen volgen.

Rosemarie – volger van 10 x Zweten

Beter dan een saai filmpje online

Ik ben absoluut fan van de online lessen van Zweetcoach. Er zijn genoeg filmpjes online te vinden, maar de live lessen op vaste tijden zijn een fijne stok achter de deur. Daarnaast straalt Joost superveel energie uit wat een stuk motiverender werkt dan een saai filmpjes dat keer op keer hetzelfde is. Voor mij zijn de lessen een perfecte aanvulling op mijn sporten “in het echt” op de dagen dat ik geen zin of tijd heb om de deur uit te gaan. Absoluut aan te raden!

Michelle – volger van 10 x Zweten

Ik baal als ik een les mis

Ik weet mijn allereerste work out nog goed, ik vond het best spannend en ging uit mijn comfort zone. Toen de les eenmaal begonnen was viel er veel van mij af. Juist omdat Joost zelf ook zo relaxed is, is dat gevoel snel weg! Ik had 3 dagen spierpijn, dit nam niet weg, dat ik meer wou! Inmiddels doe ik 2 maanden mee, ik baal als ik een les niet kan, merk verschil in mijn uithoudingsvermogen en het allerbelangrijkste, ik zit beter in mijn vel!

Daphne – volger van een Maand Zweten

De naam is erg toepasselijk!

Nu de sportscholen gesloten zijn is het erg fijn om toch de mogelijkheid te hebben om te blijven sporten. Joost geeft op een leuke en energieke manier les! De naam Zweetcoach is erg toepasselijk, je gaat er zeker van zweten!! Echt een aanrader!

Laurens – volger van een Maand Zweten

Iedere keer een feestje

We volgen nu al een tijdje met een aantal dames tesamen de lessen van de zweetcoach. De lessen zijn gevarieerd en je wordt uitgedaagd jezelf te overtreffen. Daarnaast wordt de les gegeven door iemand die veel enthousiasme uitstraalt. Al met al dus iedere keer een feestje.

Esther – volger van 10 x Zweten

Join the Movement

get fit with zweetcoach

Contact

Wil jij een proefles, wil je een abonnement, ben jij geïnteresseerd in personal training, wil je contact met mij opnemen om je bedrijf fitter te maken of heb je een andere vraag?

Neem dan nu contact op met mij!

FAQ

Chat openen
1
Hallo! Kan ik je ergens mee helpen?