EetPakket

Kies wat bij jou past, een éénmalig consult, een Kwartaal Menu, een Dubbel Seizoens Menu of de Sporty Combi Meal!

€ 60,-

één eetmomentje

Voor een éénmalig consult van een uur

€ 200,-

Kwartaal menu

Voor 12 weken begeleiding

€ 300,-

Dubbel Seizoens menu

Voor begeleiding gedurende 24 weken

Sporty Combi Meal

Wil jij naast voedingsadvies met je kwartaal menu of dubbel seizoens menu ook lekker mee zweten in de online groepslessen? Dat kan! In combinatie met de menu deals kan je voor €15,- per maand meedoen met de sportlessen! 

Wat anderen zeggen

gewichtsverlies resultaat dieet sport gezonde voeding

-10 kilo door Sport & bewuste Voeding

“Nu ik sinds oktober al aan het sporten was bij Joost, kon het laatste stuk niet achterblijven, voeding!

Naar aanleiding van door mij ingevulde voedsel dagboeken zijn we aan de slag gegaan. Kreeg tips en trucs hoe ik gezonder kon eten, betere dag indeling en wat ik nodig heb aan voedingsstoffen op een dag. Geen voedingsschema, maar zelf leren de balans te vinden. Een voedingsschema heb ik vaker gedaan maar dat is een aap een kunstje leren. Op deze manier maak je het je eigen!

Nu sinds september 2020 staat de teller op min 10 kilo waarvan de laatste 4 maanden ik door Joost ben geholpen met voeding. Mijn doel is bijna bereikt, ik hoop dat je ook jou doel met Joost gaat bereiken!”

Daphne - Volger van Sporty Combi Meal

Wat houden de pakketten in?

Onderstaand is een omschrijving te vinden van de verschillende pakketten in persoonlijk voedingsadvies bij ZweetCoach. Elk pakket eet-pakket bevat een Gratis intakegesprek van 15 minuten!

Eetvragen

Contact

Voor meer vragen over persoonlijke voedingsbegeleiding of het kopen van een van de eetpakketten, kan onderstaand formulier ingevuld worden.     Waar gaat je bericht over?


    .

    Chat openen
    1
    Hallo! Kan ik je ergens mee helpen?