ZweetBLogs

Voor iedereen die graag leest over sport, voeding en leefstijl

Hola Lezers!

Welkom op mijn blog pagina! Hier vind je informatie over verschillende onderwerpen op het gebied van sport, voeding en mindset. De medische neurobioloog in mij is altijd ontzettend geïnteresseerd in hoe en waarom bepaalde processen in ons lichaam zijn zoals ze zijn. Deze pagina zal ik gebruiken om samen met jullie wat dieper in de wetenschappelijke literatuur te duiken, zonder dat het onbegrijpelijk wordt (hoop ik dan toch).

Naast de wetenschappelijke literatuur, wil ik mijn blog pagina ook gebruiken om meer uitleg te geven bij de vragen die ik stel tijdens de ZweetQuiz op donderdag! Elke donderdag zal er op instagram en facebook een vraag komen over sport, voeding of mindset, waarop jullie antwoord kunnen geven. Om het juiste antwoord toe te lichten, zal er op dezelfde dag nog een blog verschijnen met meer informatie over dit onderwerp!

Naast onderwerpen die ik zelf interessant vind om te behandelen, mogen jullie altijd via het contactformulier vragen stellen of onderwerpen voorstellen. Vragen die jij hebt, hebben andere mensen ongetwijfeld ook. Spreek ze uit, zo maken we elkaar een stukje wijzer!

Eet, Weet & Zweet Blogs

Recepten

Pasta pesto salade

Onder de vele mogelijkheden die salades brengen, hebben we natuurlijk ook pastasalades! Als het 40 graden buiten is heb je...

Chat openen
1
Hallo! Kan ik je ergens mee helpen?