Zweetshop

zweetcoach Merchandise

Welkom shopper!

Als eigenaar van ZweetCoach loopt mijn garderobe bijna over met alle ZweetCoach sweaters, handdoeken en sportshirts die ik heb ontworpen de afgelopen maanden. Om jullie ook een kans te geven op jullie eigen ZweetCoach kleding en accessoires heb ik deze pagina opgezet waar je een kijkje kan nemen in mijn assortiment. Wil jij zelf ook ZweetCoach merchandise? Neem dan contact op met mij via het formulier onder aan de pagina! Er is ontzettend veel mogelijk qua personalisatie van de producten dus laat vooral weten waar jij interesse in hebt en ik neem zo snel mogelijk contact op om meer te vertellen over de mogelijkheden.

Producten

Hoodie

€25,-
ZweetCoach hoodie

Deze unisex hoodie is ideaal om lekker in weg te duiken na je workout of tijdens de koudere dagen. Beschikbaar in 35 verschillende kleuren!

Sweater

€20,-
ZweetCoach Sweater

Deze heerlijk zacht gevoerde unisex sweater houd je warm wanneer jij het koud hebt. Beschikbaar in meer dan 35 kleuren!

Sportshirt

€17,50
ZweetCoach Sportshirt heren

Dit cool dry sportshirt is zowel in heren als dames pasvorm te verkrijgen. De lichte stof voert zweet binnen no time af. Beschikbaar in 20 kleuren!

Mouwloos shirt

€15,-
Zweetcoach mouwloos tshirt

Sun’s out, guns out! Met dit shirt oversized herenshirt hoef je niet bang te zijn voor zweetoksels. Beschikbaar in zwart, wit en olijf.

Croptop

€12,50

Deze oversized dames croptop is ideaal voor de sportlessen waar het zweet je uitbreekt! Beschikbaar in zwart, grijs, olijf en wit.

Tanktop

€12,50
ZweetCoach Tanktop heren

Sun’s out, guns out 2.0! Deze fitting tanktop komt in heren en dames pasvorm. Beschikbaar in zwart, grijs, blauw, rood en wit.

T-shirt

€12,50
ZweetCoach T-shirt

Dit T-shirt is zowel in heren als dames pasvorm te verkrijgen. Verkrijgbaar in meer dan 40 verschillende kleuren!

Handdoek

€15,-
ZweetCoach handdoek

Deze 50 x 100 cm handdoek is ideaal om jezelf mee drogen tijdens het sporten! Het perfecte accessoire voor in de les!

Zweetband

€5,-
ZweetCoach Zweetband

Deze arm zweetbandjes hebben het ZweetCoach logo zodat iedereen meteen weet bij wie jij zweet!

Gebruik onderstaande knoppen om met mij in contact te komen via whatsapp of mail over de merchandise waarin je bent geïnteresseerd. Twijfel niet om contact op te nemen met mij voor vragen of opmerkingen over de kleding/accessoires.

Contact

Chat openen
1
Hallo! Kan ik je ergens mee helpen?